web analytics
İçeriğe geç
Anasayfa » Faydalı Bilgiler » Ataşehir ve Bostancı Su Tesisatçısı & Tıkalı Gider Açma

Ataşehir ve Bostancı Su Tesisatçısı & Tıkalı Gider Açma

Ataşehir Su Tesisatçısı & Tıkalı Gider Açma

Anadolu yakası Ataşehir ve Bostancı bölgesinde sizlere su tesisatçısı olarak hizmet vermekte olan firmamız, evinizde, ofisinizde, dükkanınızda, villanızda, yazlığınızda ve kullanım alanlarınızın hepsinde zamanla tesisatınızda oluşmuş pislik birikimler su tesisat borularınızı tıkamaktadır ve tesisatınız kullanılamaz hale gelmektedir, tesisatınızda oluşmuş olan tıkanıklık işlemlerinizi ortalığı kirletmeden, kırmadan- dökmeden özel teknolojik cihazlarımız ile hemen tıkanıklık oluşan tesisatınızı eski haline getirerek kullanımınıza sunmaktayız, Tıkanıklık oluşmuş tesisatınızın tıkanıklığını açmamız için bizlere whatsapp veya telefon hattımızdan bildirerek konumunuza kısa sürede gelip oluşan tıkanıklığınızı ekiplerimiz açmaktadır. Bizlere profesyonel tıkanıklık açma işlemleri için ulaşabilirsiniz.

Su Tesisat Ustası Ataşehir

Ataşehir’de tecrübeli bir su tesisat ustası arıyorsanız doğru adrestesiniz. Pisuvar, Klozet ve Alaturka yer tipi tuvaletlerinizin çatlaması, su kaçağı yaratması, kırılması, vanalarının arızalanması, rezervuarlarınızın arızalanması sonucu ortaya çıkan tesisat tuvalet arızalarınızı aynı gün içerisinde adresinize gelip kontrollerini yapıp garantili onarımını yapmaktayız.

Ataşehir’de Arızalı yeni tip veya eski tip, Klozet, Gömme Rezervuar , Alaturka tipi tuvaletlerinizin arızasını, problemini bizleri arayarak bildirebilirsiniz.

                0 534 587 71 67

 

Ataşehir – Bostancı Gider Açma

Ataşehir ve Bostancı’da oturan daire sakinlerinin Tuvalet tıkanıklığının başlıca sebepleri arasında bulunan ıslak mendil, peçete, poşet, ya da içerisine düşürülen temizlik bezleri gelmektedir. Tuvalet tıkanıklıklarına evinizde, işyerinizde ya da gittiğimiz mekanlarda karşımıza çıkmıştır. Tıkalı tuvalet açma, Tuvalet tıkanıklığında bazen gider borularının yanlış döşenmesi, bazen de tuvalet giderine düşürülen, atılan çisimler neden olmaktadır. Tıkalı gider açma servisimiz, Tuvalet tıkanıklığı açma, Klozet tıkanıklığı açma, Wc tıkanıklığı açma, Tuvalet gideri açma işlemini tıkalı gider açma robotu  yardımı ile açmaktayız. Sizlerin de tıkanan Tuvalet tıkanıklığı açma, klozet tıkanıklığı açma, işleriniz varsa firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Tıkalı klozet açma, tıkalı tuvalet gideri açma konusunda Bostancı ve Ataşehir ilçelerinde garantili gider açma hizmeti sunmaktayız.

Ataşehir ve Bosyancı Musluk Tamiri

Günlük yaşam konforuna sağladığı katkı daha açık görülür. Tesisat ne kadar sağlam olursa olsun herkes muhakkak musluk arızası ile karşılaşmıştır. Musluk tamiri denilince aklımıza ilk gelen çeşmeler zamanla yerini modern musluk ve bataryalara bırakmıştır. Musluk ve bataryalar gün içinde sık sık kullandığımız eşyalardır. Aslında çok önemli bir görevi yerine getirmelerine rağmen çoğu kez bu önemi fark etmeyiz. Ne zaman ki damlatma ve arıza başlar işte o zaman bu eşyaların kıymeti daha iyi anlaşılır. Musluk tamiri ihtiyacı, musluk iç yapısındaki arızadan kaynaklanabilir. Bunun yanında basit bir conta yıpranması da arızaya sebep olabilir. Bu yazıda musluk tamiri için tavsiyeler ve hatırlatmalar sunmayı amaçladık. Sizler de Bostancı veya Ataşehir‘de ikamet ediyor ve tecrübeli bir su tesisatçısına ihtiyaç duyuyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TIKALI GİDER AÇMA

Kanal gider tıkanıklık açma makinesi ile TÜM TIKANMIŞ GİDERLERİNİZİ açıyoruz.
  • Banyo Gideri Açma
  • Tuvalet Tıkanıklığı Açma
  • Tıkalı Kanal Açma
  • Pimaş Boruları Açma
  • Mutfak Gideri Açma
  • Lavabo Tıkanıklığı Açma
  • Kanal Görüntüleme
  • Logar Tıkanıklık Açma

Anadolu Yakası Acil Lavabo Açma

Tıkanmış olan lavabo ve gider borularınızdan sızan kanalizasyon kokusu çok büyük bir problemdir. Bu tarz kokulara ilerde maruz kalmamak için ve tıkanmaya neden olabilecek kalıntıları biriktirmemek adına düzenli olarak temizlemeniz gerekmektedir. Akan suyun daha önce olmadığı şekilde lavabodan gitmediğini tespit ettiğiniz taktirde lavabo açıcı kimyasallar ya da pompa kullanabilirsiniz. Bu pek çözüm üretici olmayabilir. O zaman su dolu tıkalı lavabo açma için profesyonel destek almak durumunda kalabilirsiniz. Tıkalı lavabo açma, tıkalı mutfak gideri açma bizim ustalık alanımızdır. Ekipman ve cihazlarımızla kırmadan ve dökmeden, ev kaplamalarına zarar vermeden, mümkün olan en kısa sürede mutfak tıkanıklıklarını açıyoruz.

Altından kalkamadığınız acil durumlarda İstanbul Anadolu Yakasında her yere size profesyonel olarak tıkalı lavabo gideri açma hizmeti veriyoruz. Bize 7 gün 24 saat telefon ve whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

                0 534 587 71 67

 

Phone icon
0534 587 71 67
İletişime Geçin
WhatsApp icon
0534 587 71 67